Maradványérték meghatározása

Hozza ki belőlünk a legtöbbet!

Az AUTOonline piacra lépése előtt a roncsérték-meghatározás egy igen kellemetlen és fárasztó munkafolyamat volt, amely sok utazással, hosszú telefonbeszélgetésekkel, és tengernyi papírmunkával járt. Ma már mindez a múlté, hiszen elég egy mozdulat, mely működteti a rendszert.

 

Miután az Európa szerte működő roncs- és használt jármű online börzén szinte kizárólag profik kereskednek profikkal, így a maradványérték meghatározása már egy gyerekjátéknak tűnő, gyors folyamat. Több, mint 3.000 szakosodott Kereskedő licitál nap mint nap, és teszi meg vételár ajánlatát, melyhez Ön 72 órán belül hozzájuthat, ezzel időt és energiát spórolva.

Profi kapcsolódási pontok

Európa országaiban különböző szakértői rendszerekhez nyújt az AUTOonline hozzáférést, melyek segítségével az adatok továbbítása még egyszerűbbé és kezelhetőbbé válik. Ilyen a Kár-Navigátor, Audatex, DAT, CombiPlus, Mups II, Arges II, AudaExpert, Nextsoft, stb.

Professzionális: az AUTOonline Ügyfélszolgálati csapata

Már az első lépésektől segítjük Önt, azután újra és újra. Nem számít, mennyi kérdést tesz fel nekünk, mi mindig mosolyogva válaszolunk!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

+36 (1) 780 8874

Visszahívás kérése

Visszahívás kérése
Visszahívást kér? Csak töltse ki és küldje el!

Ön már Partnerünk?

Így működünk mi
Járműveket kínálhat és vásárolhat.