IT & Technika

AUTOonline mozgatórugója: a biztos IT

A sikerhez vezető út: az az információs technológia, amelyre 100%-ban lehet számítani. Ezért nagy gondot fordítunk az egyszerű kezelésre, a legjobb technikára, és egy átgondolt biztonsági védelemre.

Számítógépközpont: biztonságos

A számítógépközpont illetéktelen látogatók ellen teljes mértékben, egy erre kialakított ellenőrző rendszer által van védeve. Áramkimaradás esetén több, zavarmentes áramellátó és dízelgenerátor gondoskodik a munka zavartalan menetéről. Mind az adatbank, mind pedig a szerver és az internetkapcsolat két vonalon fut, így egy esetlegesen fellépő zavar esetén is működik a szolgáltatás.

Technika: megbízható

Üzembiztos rendszer garantálja a hatalmas, kb. 4 billió Byte adatforgalom biztonságát havonta, ehhez tartozik még a szerverközpont speciális áramellátása is. Tűzfal, szűrő, vírusvédelem, az adatok háromszoros védelem alatt állnak. Egy 24 órán keresztül működő monitoring külön ellenőrzi a folyamatokat, hogy esetleges hibák, vagy túlterheltség esetén közbe tudjon lépni. Ezért minden folyamatnál a legmagasabb biztonság megteremtésére törekszünk.

Szoftver: modern

A legmodernenbb Windows-technológia biztosítja a problémamentes folyamatokat. Egyes szoftverfejlesztések a TÜV által is bevizsgálásra kerülnek, az adatbankok esetén pedig az Oracle garantálja a biztonságot.

Fejlesztés és technika

A zavarmentes működéshez egy igen erős IT-csapat nyújt hátteret, akik szükség esetén 24 órában rendelkezésére állnak. Az innovatív informatikusok folyamatosan új terméket fejlesztenek az Ön munkájának javítása és gyorsítása érdekében. Azért ez elég jó, ugye?

Az elismert szakértő aranyat ér

A szakértők és IT know-how együttműködésének köszönhetően az AUTOonline megkapta a Microsoft Certified Gold Partner minősítést, az IBM és Oracle által támogatottan.
Az AUTOonline több kiváló minősítésnek is birtokosa, kollégáink folyamatosan jövőbeni fejlesztések és technológiák megvalósításán dolgoznak, mint például az új Windows 7. Hiszen mint ahogyan a szakértők az AUTOonline-nál megtanulták: a holnap ma már csak tegnap!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

+36 (1) 780 8874

Visszahívás kérése

Visszahívás kérése
Visszahívást kér? Csak töltse ki és küldje el!