Ügyfelek és Partnerek

AUTOonline – akár egy Partnerközvetítő

Az AUTOonline portál segítségével már sok partner talált egymásra. A gépjármű ágazat különböző területeiről találkoznak kollégák nap mint nap. Hasonló gondolkodásmód, hasonló tudás, és mindez egy bizalomteljes együttműködés alapjaira építve, ezért marad hozzánk mindenki hű...

Amit mi viszonzunk is, minden egyes Partnerünknek!

Realitás a szakértőknek

Az AUTOonline megkönnyíti a szakértők mindennapos munkáját. Reális maradványérték meghatározást biztosítunk, online, egyszerű és biztos folyamatok által.

Megtérülés a kereskedőknek

A javítók, gépjárműkereskedők a standard folyamatoknak köszönhetően csökkenteni tudják üzemi költségeiket, az állásidőt, optimalizálni tudják műhelyeik kihasználtságát, működését. Ezzel a vevői igények magasabb szinten kielégíthetőek, és a költségek előre kalkulálhatóak.

Praktikus a flotta értékesítők

Mindegy hol és mikor, az online folyamatok megállás nélkül működnek. A flotta értékesítők különösen értékelik az alacsony állásidőt, a minimális költséggel járó ügyleteket, és az alternatív értékesítési csatornákat.

Kényelmes a kereskedők részére

Az ajánlattétel és a vétel íróasztal mellől igen kényelmes. Egy kényelmes széken és egy alkalmas számítógépen kívül kevés egyébre van szüksége, hogy csatlakozzon a platformhoz. Legyen az hazai vagy nemzetközi vétel, az AUTOonline-nal együtt dolgozni kész öröm!

Megoldás a biztosítóknak

Az AUTOonline által biztosított profi kapcsolatokkal garantált a biztosítók eredményessége: magasabb maradványértékek keresztül nagyobb megtakarításokat érnek el, a piaci és pontos értékmeghatározások, előrejelzések pedig biztosítják számukra a gyors és biztos kárrendezést.

Profit a partnereknek

A szakértőkkel együttműködve a piac összes résztvevője számára olyan eszközt biztosítunk, amely mindenki számára eredményességet generál nemcsak neki, de saját ügyfélkörének egyaránt.

Biztonság a magánszemélyeknek

A magánszemélyek sérült járműveiket feltölthetik a börzére, ahol zárt rendszerben, profi kereskedők tesznek rá vételi ajánlatot. Az eredmény: korrekt árak, és biztonság az átvétel során.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

+36 (1) 780 8874

Visszahívás kérése

Visszahívás kérése
Visszahívást kér? Csak töltse ki és küldje el!