Tippek és Ötletek

Hogy minden gördülékenyen menjen!

Casco biztosított a járműve?

A Biztosító a kárt teljeskörűen rendezni, Önnek csak be kell jelentenie a káreseményt, és az Ön biztosítója által kirendelt szakértő a járművet megtekinti, az adatokat rögzíti, és a káranyagot elkészíti. Ezt követően járműve felkerül az AUTOonline börzéjére, ahol az AUTOonline kereskedő partnerei 72 órán belül megteszik vételi ajánlatukat az Ön sérült járművére vonatkozóan. A roncsértékről a Biztosító írásban tájékoztatja Önt, és amennyiben ezen értéken eladná járművét, úgy az AUTOonline garantálja az átvételt és a jármű elszállítását, mely szolgáltatás az Ön részére díjmentes.

Eladná sérült a járművét?

Az AUTOonline börzéje a magánszemélyek részére is nyitva áll! Ha szeretné a lehető legjobb áron értékesíteni járművét, nem kell mást tennie, mint lefényképezni a járművet, és a szükséges adatokkal együtt azokat feltöltenie az AUTOonline rendszerébe. Kereskedő partnereink 72 órán belül megteszik vételi ajánlatukat, mely alapján Ön eldöntheti, hogy az elért áron kívánja-e értékesíteni járművét. A vételi ajánlatról írásban, e-mail útján tájékoztatjuk Önt, az átvételt és a jármű elszállítását pedig az AUTOonline garantálja!

Minden, ami szükséges:

  1. Amennyiben a jármű korábban finanszírozott volt, a lezárást igazoló Nyilatkozat
  2. A jármű és a sérülés mindenre kiterjedő, pontos leírása. Ebben segítséget nyújt a mellékelten letöltheő ellenörző lista
  3. Egyértelmű, JPEG-formátumú fényképek a jármű külsejét és belső terét illetően, főként a sérülésekről
  4. Járművek feltöltése az AUTOonline rendszerébe, online
  5. Ha lejár a licitálási időszak
    - Ön e-mail útján értesül a legmagasabb értékről
    - Kérjük hívjon bennünket az adásvétel lebonyolításához!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

+36 (1) 780 8874

Visszahívás kérése

Visszahívás
Visszahívást kér? Csak töltse ki és küldje el!