Jognyilatkozat

Audatex Magyarország Kft.

1134 Budapest, Váci út 49.

Telefon +36 (1) 780 8874

E-Mail: info@autoonline.hu

 

Ügyvezető Igazgató:

Nagy Tamás

Cégjegyzés: Budapest, Cg. 01-09-890504

Adószám: 14135875-2-42, HU 14135875

 

Szerzői jogok:

Az Audatex Magyarország Kft.(továbbiakban: ”Audatex“) illetve Partnerei fenntartanak mindenfajta másolási-, és szerzői jogot a www.autoonline.hu, valamint a www.easyonline.hu honlapok teljes tartalmára vonatkozóan, Ezen weboldalak, illetve azok tartalmának bármiféle módon történő felhasználásához az Audatex előzetes írásbeli beleegyezése és hozzájárulása szükséges.. Amennyiben az Audatex a fenti weboldalakon bármilyen másolási- vagy szerzői jogokat sértene, úgy kérjük, ezt mielőbb jelezze. Ezen esetben a hivatkozott jogsértés ellenőrzésre kerül, majd annak jogossága esetén a szükséges lépések megtételre kerülnek.

 

Jognyilatkozat:

(1.)Az Audatex saját információira vonatkozóan:

Az Audatex rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. Bár az Audatex minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok időközben változhatnak. Ezért az Audatex nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért, valamint a módosított információk külön levélben történő közléséért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. Az Audatex nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

(2.) Felhasználói adatok:

Fentieken túlmenően az Audatex nem vállal felelősséget illetve garanciát a www.autoonline.hu, valamint a www.easyonline.hu weboldalakon Partnerei által megjelentetett sérült, illetve sérülésmentes járművekre vonatkozó adatok tartalmáért, azok helyességéért, teljességéért, valamint minőségéért. Ez minden esetben az adott Felhasználó felelőssége. Az Audatex nem köteles ezen információk helyességét, teljességét, minőségét és valódiságát ellenőrizni. Amennyiben mégis olyan információk kerülnek a fenti weboldalak bármelyikére feltöltésre, melyek nem egyeznek az AUTOonline által elfogadottakkal, úgy az azonnali hatállyal törlésre kerül.

(3.) Linkek:

Az Audatex hivatalos weboldalai, a www.autoonline.hu és a www.easyonline.hu illetve ezek hivatalosan bejegyzett al-domainjai tartalmaznak, tartalmazhatnak linkeket egy harmadik weboldalt illetően. Az Audatex kijelenti, hogy sem ráhatása, sem felelőssége nincs ezen weboldalak megjelenését, illetve tartalmát illetően. Ennek megfelelően az Audatex nem vállal semmiféle felelősséget illetve garanciát azon weboldalak helyességéért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért, melyet ezeken keresztül érhetőek el, illetve az Audatex nem is használ fel semmiféle információkat ezen weboldalakról. Jogsértés esetén ezen linkeket az Audatex azonnal megszünteti.

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

+36 (1) 780 8874

Visszahívás kérése

Visszahívás kérése
Visszahívást kér? Csak töltse ki és küldje el!